Brug tofaktorgodkendelse

Kaspersky Password Manager giver dig mulighed for at bruge tofaktorgodkendelse til at logge mere sikkert ind på dine konti på websteder og i programmer.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med et abonnement.

Når tofaktorgodkendelse er slået til, skal du indtaste en engangsadgangskode på seks cifre, der er genereret i Kaspersky Password Manager, ud over dit login og adgangskode, når du logger på.

Det betyder, at kriminelle ikke vil kunne logge ind på din konto, selvom de kender dine loginoplysninger.

Bemærk: For at bruge denne funktion skal du tilføje dine konti med totrinsgodkendelse til Kaspersky Password Manager på din smartphone.

Installer Kaspersky Password Manager på din smartphone

Log ind på et websted eller et program ved hjælp af en engangsadgangskode